1 שוטפים היטב את הקישואים וחותכים לחתיכות בגודל של כ-5 ס"מ. 2. מרוקנים כל חתיכה, ויוצרים מעיין כוס קטנטנה. 3. מגרדים את כל הגבינות, מערבבים עם 1/2 מכמות שמן הזית, הבצל המטוגן ופירורי הלחם, וממלאים את הקישואים בתערובת. 4. משמנים את הקישואים במעט שמן זית, ואופים בחום גבוה כ-10 דקות. 5. מכינים את הרוטב: מערבבים את המרכיבים יחד, עד לתערובת אחידה. 6. יוצקים על צלחת מעט מרוטב היוגורט, ומסדרים את הקישואים מעל. ניתן לקשט בקוביות עגבנייה ובצל ירוק.