1 שוטפים וקוצצים היטב את הכרשות. שוטפים וקוצצים גס את עלי החמציץ.
2 חורצים איקס בקליפת הערמונים ומבשלים במים חמים 20-15 דקות וקולפים אותם. זו הדרך הקלה ביותר לקלוף ערמונים לתבשילים.
3 מקפיצים את הכרשות הקצוצות ב-6 כפות שמן זית עד שהן נעשות שקופות. מציפים במרק העוף החם. מוסיפים את עלי החמציץ, מתבלים במלח, במוסקט ובפלפל הלבן לפי הטעם.
4 מוסיפים את הערמונים הקלופים, מביאים לרתיחה עדינה וממשיכים בבישול עוד 15-10 דקות על להבה נמוכה. בינתיים, מחממים מחבת קטנה עם 3 כפות שמן זית ומטגנים בתוכה את שיני השום הקצוצות כ-20 שניות בלבד, עד שריחם עולה.
5 מוסיפים את השום המטוגן לסיר. מערבבים. יוצקים לקערות ומגישים עם גבינת פרמזן מגוררת מלמעלה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!