הכנת הקמח – 1 במחבת יבשה שמים את הקמח ומניחים מעל להבה בינונית. 2. מערבבים את הקמח כל הזמן עד שהוא מקבל גוון חום בהיר. 3. מסננים לקערה יבשה ומניחים בצד. חשוב לסנן מיד כשהקמח מוכן אחרת הוא ממשיך להשחים במחבת החמה.
הכנת ציר עוף – 1 שמים בסיר 3.5 ליטר מים יחד עם 1/2 ק"ג עצמות עוף (גרונות, כנפים וכד'), עלה דפנה אחד, 5 גרגרי פלפל אנגלי ו- 2 גבעולי טימין ומביאים לרתיחה. 2. מנמיכים את גובה הלהבה ואוספים את הקצף והשומן שצפים מעל ומבשלים על להבה נמוכה כשעתיים. 3. מוסיפים בצל אחד חצוי, גזר אחד חצוי ושורש סלרי ומבשלים עוד 50 דקות. מסננים (אנחנו צריכים את הנוזלים ולא את התוכן) ושומרים.
הכנת המרק – 1 ממיסים בסיר רחב את החמאה ושמן הזית ומוסיפים את הבצל הפרוס. מאדים את הבצל עד שהוא מזהיב קלות. 2. מוסיפים את הקמח המושחם ומערבבים היטב עד שהקמח עוטף את הבצל. 3. יוצקים את ציר העוף ומערבבים כדי להמיס את הקמח בציר.