1 מכינים את הבצק: מערבבים היטב בקערה את כל החומרים מלבד המים. מוסיפים בהדרגה מים, תוך כדי לישה, לקבלת בצק אחיד וחלק. מניחים בצד לפחות לעשר דקות. 2. מכינים את המילוי: מערבבים היטב את כל החומרים לקבלת עיסה אחידה. 3. מכינים את המרק: מטגנים בסיר את הבצל בשמן עד שהוא הופך שקוף ורך. מוסיפים את הבמיה, הסלרי, הדלעת והסלק וממשיכים לאדות כחמש דקות נוספות. מוסיפים לסיר את המים, העגבנייה, הרסק והתבלינים ומבשלים לפחות חצי שעה על אש בינונית עד שהירקות רכים. 4. מכינים את כופתאות הקובה: יוצרים כדורים בגודל כדורי פינג-פונג מהבצק. יצרים גומה עמוקה במרכז כל כדור וממלאים בכף גדושה מהמילוי. סוגרים היטב את המילוי בתוך הבצק לצורת כדורים גדולים. 5. מחליקים בזהירות את כדורי הקובה אל המרק הרותח ומבשלים כרבע שעה עד שכדורי הקובה מוכנים. מגישים חם.