מרק מינסטרונה חורפיכל כך הרבה בריאות בצלחת אחת: המון ירקות, עשבי תיבול, וגם פסטה ושעועית. לא משנה כמה סוער בחוץ - אתם להערב מסודרים
צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור
|
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1 צורבים בשמן זית על אש גבוהה את הגזרים, עד שהם משחימים. 2 מוסיפים את הבצל, השורשים, הקישואים, המרווה, הרוזמרין הקצוץ והשום וממשיכים לאדות. 3 מוסיפים את השעועית המסוננת, ממלאים מים עד כיסוי ועוד שתי אצבעות ומביאים לרתיחה. 4 אחרי 15-20 דקות, כשהשעועית מבושלת כמעט לחלוטין, מוסיפים את העגבניות, הבזיליקום, המלח והפלפל ומבשלים עוד 5 דקות. 5 מוציאים את גבעולי הבזיליקום, מוסיפים את הפסטה המבושלת, מתקנים תיבול ומורידים מהאש. * המתכון באדיבות רשת loveat |