1 בקערה עמוקה מערבבים את שמן השומשום והג'ינג'ר, מניחים בקערה את רצועות ההודו ומשרים כשעה. 2. מחממים שמן במחבת רחבה כשהוא חם מאוד מטגנים את רצועות ההודו כשתי דקות. מסננים מעודפי שמן ומקררים. 3. ממלאים קערה עמוקה במים חמימים וטובלים בהם את עיגול בצק אורז למשך כמה שניות, עד שהעלה מתרכך. מניחים על מגבת מטבח. חוזרים על הפעולה עם כל העלים. 4. מניחים על מחצית עלה האורז, עלה חסה עליו מניחים אטריות שעועית, עליהן מעט פרוסות הודו ועליו ערימה קטנה של נבטים וגפרורי ירקות. 5. מגלגלים את עלה האורז לגליל מהודק ומדביקים את השוליים עם מעט מים. חוזרים על הפעולה עם כל הכמות. 6. מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערית ומגישים לצד האגרולים.