1 מחממים בסיר שמן זית ומטגנים טיגון קל את שיני השום והבצל. מוסיפים 2 ליטר מים ואת ציר הבקר ומביאים לרתיחה.
2 לאחר הרתיחה מוסיפים את הבשר, צרור הכוסברה, צרור הפטרוזיליה והעגבניות ומביאים שוב לרתיחה. לאחר שהמרק רתח בשנית מנמיכים את האש ומוסיפים את התבלינים: הכורכום, החוואייג', הכמון והכוסברה היבשה ומבשלים במשך שעתיים.
3 לאחר שעתיים מוסיפים את תפוחי האדמה עוד 1/2 ליטר מים ומבשלים כעשרים דקות.
מומלץ להגיש עם חילבה, טחינה ירוקה ולחם.