1 בסיר כבד, מחממים שמן לטיגון.
2. מתבלים את קוביות הבקר במלח ופלפל שחור, מטגנים אותן עד שהן משחימות ומוציאים אותן מהסיר
3. מוסיפים לסיר את הבצל, השום והעגבניות, מטגנים כשתי דקות ומוסיפים את התבלינים.
4. מחזירים לסיר את הבשר המטוגן, יוצקים לסיר מים כך שיגיעו עד לגובה של שניים או שלושה סנטימטרים מעל הבשר והירקות.
5. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים את הסיר, ממשיכים לבשל על אש נמוכה כשעתיים לפחות (הבשר אמור להתרכך מאוד, במידה והבשר לא רך דיו ממשיכים לבשל).
6. כאשר הבשר רך מוסיפים את תפוחי האדמה וכ-3 כוסות מים, ממשיכים לבשל עוד כ-40 דקות עד שתפוחי האדמה מתרככים. מתבלים במלח וכוסברה או פטרוזליה טרייה קצוצה.