
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים שמן זית בסיר גדול ומאדים את הבצל הקצוץ. 2מוסיפים את הגזר ומאדים עד שמתרכך. 3מוסיפים את הסלרי ומאדים עד שמתרכך. 4מוסיפים שתי כוסות מים ומאדים עוד 10 דקות. 5מוסיפים את הגריסים, מערבבים ומוסיפים מים עד לכיסוי. 6מוסיפים את תפוחי האדמה והתבלינים ומביאים לרתיחה. 7מנמיכים את האש לבינונית, מכסים את הסיר ומבשלים כשעה. הגריסים אוהבים לשתות מים ומתנפחים. אם אתם רואים שהמרק הופך לנזיד, מומלץ להוסיף חצי כוס מים ולערבב. מגישים עם עירית קצוצה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |