מרק ירקות עם אטריותחברים, סגרנו לכם את הפינה של מרק להיום: קצת ירקות שאנחנו אוהבים, תיבול בסיסי - כי לא צריך יותר - ואטריות דקות שנותנות למרק נפח וגוף, כדי שיוכל לחמם לנו את הבטן טוב טוב
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מטגנים בסיר את הבצל והשום עד לשקיפות עדינה, כשתי דקות. 2 מוסיפים את הכרובית, הברוקולי, עלי הדפנה והצ'ילי ואז את הציר או המים. מביאים לרתיחה. 3 מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים כרבע שעה. 4 מוסיפים את הקישואים והפטרוזיליה, ממליחים ומבשלים עוד רבע שעה, עד שהירקות מתרככים אבל עדיין נגיסים. 5 מבשלים אטריות ומוסיפים למרק. מרק ירקות עם אטריות - והרבה פטרוזיליה | צילום: רותם ליברזון, mako אוכל** עדיף להוסיף אטריות רק למנות שמגישים ולא לסיר כולו, כדי שלא ימשיכו "לשתות" את המרק במקרר. ** אם משתמשים בציר עוף או בשר המרק כמובן אינו פרווה ואינו צמחוני. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |