עדשים כתומות הן נפלאות מכמה וכמה סיבות: לא צריך להשרות אותן, הן מתבשלות מהר, הן טעימות והן מוכנות לקבל על עצמן תיבולים שונים. חוץ מזה הן מזינות ומאזנות את רמת הסוכר בדם. אם תאכלו את המרק עם לחם או אורז תוכלו גם לזכות את הגוף שלכם בחלבון מלא.
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים את כל החומרים למעט המלח, הפלפל ועלי הכוסברה 30-20 דקות אחרי רתיחה, עד שהעדשים מתרככות ומאבדות את הצבע הכתום היפה שלהן והמרק מקבל את הצבע הירקרק של התבלינים. 2 טועמים ומוסיפים מלח ופלפל. מגישים עם כוסברה קצוצה ואם רוצים גם זילוף של שמן זית. * אפשר לשלב עוד ירקות כמו בצל, גזר וסלרי. 150 קלוריות למנה. >> בפעם שעברה הכנו ארוחה סופר-מזינה של טאג'ין עוף וירקות כתומים |