מרק קובהעונג צרוף של מרק דלעת חמצמץ עם כדורי סולת ממולאים בבשר מתובל. אפשר להגיש עם אורז לבן, ואפשר לאכול ככה סתם
צילום: אפיק גבאי, תיק אוכל
|
המצרכים (4 מנות):לכדורי הבשר
לבצק הקובה
למרק
אופן ההכנה:1 יוצרים את כדורי הבשר: מערבבים את כל החומרים ויוצרים קציצות שמנמנות. את הקציצות מקפיאים כדי שיהיה קל יותר לעטוף אותן בבצק הסולת. 2 מכינים את בצק הקובה: מערבבים את חומרים הבצק, ועוטפים את הקציצות בשכבה דקה של בצק. 3 מכינים את המרק: מחממים בסיר 2 כפות שמן זית ומכניסים סלרי, דלעת, בצל ועגבניות. מערבבים ומוסיפים בהרט, רסק עגבניות, מיץ לימון, מלח ופלפל, סוכר, פפריקה ואת המים. 4 כשהמרק רותח מוסיפים לסיר את הקובה, מנמיכים את להבה ומבשלים עם כיסוי חלקי כחצי שעה. ניסיתם את המתכון? ספרו לנו איך יצא! המתכון התפרסם בבלוג "תיק אוכל" של אינס שילת ואפיק גבאי |