
המצרכים :
אופן ההכנה:1משרים את העדשים בהרבה מים כחצי שעה. 2מחממים בסיר בינוני-גדול שמן זית ומטגנים בצל, גזר, שום וסלרי עד ריכוך. 3מוסיפים פפריקה, בהרט, כורכום, מלח, פלפל שחור, אבקת שום וזרעי כמון ומטגנים יחד, תוך כדי ערבוב, במשך 5 דקות. 4מסננים את העדשים מהנוזלים ומוסיפים לסיר. מערבבים. 5מוסיפים כ-2 וחצי ליטר מים רותחים ומביאים שוב לרתיחה. מכסים, מנמיכים להבה ומבשלים 35 דקות או עד שהעדשים רכות מאוד. 6מוסיפים את הפסטה ומבשלים יחד עד שהיא מוכנה והעדשים כמעט מתפרקות. מדי פעם מערבבים. בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |