1 מחממים את השמן במחבת רחבה וכשהוא חם מכניסים את הג'ינג'ר לדקה. 2. מוסיפים את שאר הירקות לטיגון קצר. על הירקות לשמור על פריכות מסויימת. 3. מוסיפים את הסויה, הסוכר, המלח והפלפל ומבשלים דקה. 4. מעבירים לקערה ומקררים לגמרי. רק אז מערבבים פנימה את הכוסברה ושמן השומשום. 5. פורשים את עיגולי הבצק, על משטח העבודה ומניחים במרכזם תלולית מילוי. 6. מקפלים שניים הצדדים פנימה מעל המלית, מתחילים לגלגל באחד הצדדים שלא קופל עד שמתקבל גליל מהודק. מדביקים את הקצה עם דבק קמח (מעט מים וקמח). 7. מחממים שמן עמוק לטיגון בסיר ומטגנים את האגרולים כחמש דקות, עד שהאגרולים זהובים, מספיגים בנייר סופג בכדי להיפטר מעודפי השמן. 8. מערבבים את כל חומרי הרוטב ומגישים יחדיו.