1 מחממים שמן בסיר (לא הרבה, רק שיכסה את כל התחתית). מזהיבים בו את שלושת סוגי הבצלים. חשוב להגיע להזהבה עמוקה ויפה. זה לוקח זמן, אז סבלנות בבקשה. 2. מוסיפים את היין, מערבבים ומביאים לרתיחה. 3. מוסיפים את המרק ומתבלים בפלפל שחור. מביאים לרתיחה, טועמים ומתקנים תיבול. 4. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בביעבוע עדין כחצי שעה. 5. מרדדים ריבוע עלי בצק עלים מוכן לעובי חצי ס"מ ומברישים עם מעט חלמון של ביצה. לפני ההגשה מחממים תנור ל 200 מעלות ומוזגים את המרק לקעריות אישיות עמידות חום (רוב צלחות הקרמיקה הביתיות הן כאלה). אפשר להגיש גם בספלי קרמיקה. מורחים באצבע מעט חלמון על שולי הצד התחתון של ריבועי הבצק. מותחים יריעת בצק מרודד על פני הקערית או הספל, מכסים ומהדקים היטב. אופים עשר דקות עד שהבצק תופח ונהיה זהוב ומבריק. רגע לפני שמוציאים מהתנור מפזרים מעל הבצק מעט פרמזן ואופים עוד דקה עד שהגבינה מזהיבה. להגשה מפזרים מעל טיפונת בצל ירוק קצוץ וקורט פלפל שחור.