המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 משרים את העדשים במים למשך לילה. 2 מסננים את העדשים ומעבירים לסיר גדול. מוסיפים את העוף והציר ומביאים לרתיחה. 3 מנמיכים את הלהבה ומבשלים 20 דקות, או עד שהעוף מבושל לגמרי. 4 מוציאים את חזה העוף ומניחים בצלחת בצד. מפרקים אותו לרצועות דקיקות. 5 מוסיפים לסיר את הירקות הקצוצים והתבלינים ומבשלים על אש נמוכה עוד 30 דקות. 6 טועמים את המרק ומתקנים תיבול. מוסיפים את רצועות העוף ומגישים חם.
* נטע-חן ליבנה היא דיאטנית קלינית ומאמנת להרזיה והצלחה, מייעצת לירידה במשקל ולאורח חיים בריא ובעלת קליניקה פרטית בתל אביב. מאמינה שאפשר לאכול טעים ולרדת במשקל, ללא פשרות. |