מרק שעועית וקבנוסמרק מאולתר עם דברים שיש בבית, שמרגיש כאילו תוכנן בדקדוק מראש![]()
צילום: דניאל לילה, על השולחן
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מטגנים פרוסות קבנוס בסיר עם מעט שמן. מוציאים ושומרים בצד. 2 מוסיפים לאותו סיר שום ובצל ומטגנים קלות, עד שהבצל נעשה שקוף. מוסיפים תפוחי אדמה ותבלינים ומטגנים תוך כדי ערבוב. 3 מסננים את השעועית מהרוטב (לא חייבים, אבל אני אוהבת להכין את הרוטב בעצמי) ומוסיפים לסיר יחד עם עגבניות משומרות ומים. מביאים לרתיחה, מוסיפים מעט מלח ופלפל ומבשלים כ-20 דקות. מוסיפים כוסברה ומבשלים 10 דקות נוספות. 4 טועמים, מתקנים תיבול, מוסיפים קבנוס ומגישים. * גיוון: אם רוצים טעם מעושן דומיננטי, מוסיפים את הקבנוס למרק יחד עם הכוסברה ומבשלים 10 דקות.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|