מכינים את הרוטב: שמים בסיר קטן את מיץ התפוזים, טימין ובצלי שאלוט. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שנשאר כוס נוזל. מבליעים פנימה את החמאה תוך טריפה עד שהתערובת אחידה. חוצים את האנדיב לאורכם, ממליחים ומפלפלים. שמים את החמאה במחבת רחבה, וכשהיא חמה מכניסים פנימה את האנדיב ומטגנים עד שפני האנדיב שחומים יפה. מעבירים לכלי מלבני חסין חום, יוצקים מעל את הרוטב, מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות כעשר דקות. מסירים את נייר הכסף ומשיכים לאפות עוד עשר דקות עד שפני האנדיב שחומים. מפזרים מעל מעט מלח גס ומגישים חם.