1 הכנת פרוסות החציל: קוטמים את ראש החציל ואת בסיסו ופורסים לפרוסות לאורך החציל בעובי של 1 ס"מ. 2. מסדרים ניירות אפייה על תבניות, מושחים את הניירות בשמן זית ומסדרים עליהן את פרוסות החציל, מורחים את הפרוסות בשמן זית, מתבלים במעט מלח, פלפל שחור גרוס ואורגנו. 3. אופים בתנור – כ- 25 דקות ב- 180 מעלות עד השחמה. 4. הכנת מלית הגבינות: במעבד מזון מעבדים את גבינת השמנת, הבולגרית, הפרמז'ן ואת גבינת העזים למחית חלקה, מוסיפים את העירית ורוטב הפסטו ומערבבים. 5. הכנת הגלילות: מניחים כף גדושה של מלית גבינות על כל פרוסת חציל (על הצד הפחות מושחם) ומגלגלים. מניחים את הגלילות בתבנית הגשה , שופכים מעל את רוטב העגבניות, מניחים מעל את פרוסות המוצרלה. 6. אופים כ- 10 דקות ב- 180 מעלות עד השחמה של הגבינה ומגישים.