מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מרקים

גלילות חציל איטלקיות במילוי גבינות

מתאבן מעולה של רשת רולדין

|רולדין| פורסם16:40
גלילות חציל איטלקיות (יח``צ:  יחסי ציבור )
יח``צ: יחסי ציבור

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (5 מנות):

  • 4 חצילים מאורכים
  • 1 כוס שמן זית.
  • מלח, פלפל שחור גרוס,אורגנו

למלית הגבינות:

  • 100 גרם גבינת שמנת
  • 100 גרם גבינת פטה
  • 50 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת
  • 1/2 גליל גבינת עזים
  • 1 כף רוטב פסטו
  • 2 כפות עירית קצוצה

הרוטב:

  • 1 צנצנת רוטב עגבניות מוכן לפסטה
  • 1 כדור גבינת מוצרלה – חתוכה לחצי ואז לפרוסות

אופן ההכנה:

1הכנת פרוסות החציל: קוטמים את ראש החציל ואת בסיסו ופורסים לפרוסות לאורך החציל בעובי של 1 ס"מ. 2. מסדרים ניירות אפייה על תבניות, מושחים את הניירות בשמן זית ומסדרים עליהן את פרוסות החציל, מורחים את הפרוסות בשמן זית, מתבלים במעט מלח, פלפל שחור גרוס ואורגנו. 3. אופים בתנור – כ- 25 דקות ב- 180 מעלות עד השחמה. 4. הכנת מלית הגבינות: במעבד מזון מעבדים את גבינת השמנת, הבולגרית, הפרמז'ן ואת גבינת העזים למחית חלקה, מוסיפים את העירית ורוטב הפסטו ומערבבים. 5. הכנת הגלילות: מניחים כף גדושה של מלית גבינות על כל פרוסת חציל (על הצד הפחות מושחם) ומגלגלים. מניחים את הגלילות בתבנית הגשה , שופכים מעל את רוטב העגבניות, מניחים מעל את פרוסות המוצרלה. 6. אופים כ- 10 דקות ב- 180 מעלות עד השחמה של הגבינה ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il