1 מחממים היטב שמן בסיר. מניחים את הבשר בסיר וסוגרים מכל צדדיו עד שמשחים היטב. מוציאים את הבשר מהסיר ושמים בסיר את הבצל.
2 מטגנים את הבצל עד שקיפות וקבלת צבע שחום, תוך כדי גרוד מיצי הבשר שנדבקו לתחתית הסיר.
3 מוסיפים את הקמח ,מערבבים במהירות עד הסמכה ומוסיפים מחצית מכמות המים תוך כדי בחישה מהירה של הנוזלים שמסמיכים מאד בגלל הקמח. מחזירים לסיר את הבשר, העצמות, גרגרי החומוס, רסק העגבניות, הגזר והסלרי.
4 מתבלים בנדיבות ומוסיפים את יתרת המים. מוסיפים מעל את הפטרוזיליה הקצוצה ועלי הסלרי. מביאים לרתיחה וממשיכים את הבישול על אש נמוכה מאד.
5 מבשלים את המרק כ-5 שעות. הבישול הארוך מביא את המרק לטעם מדהים של גרגרי החומוס ונתחי בשר נימוחים ביותר כשנוזל המרק יצא סמיך ועשיר בטעם.