המצרכים :במקום פלפלצ'ומה:
לשורבה:
אופן ההכנה:1 מערבבים את החומרים של ה"במקום פלפלצ'ומה" לקבלת משחה. 2 מחממים שמן בסיר ומוסיפים כף גדולה של משחת הפלפלצ'ומה. מטגנים מעט, מוסיפים שום ופלפל חריף ומבשלים כדקה בבעבוע עדין. 3 מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומערבבים. מבשלים על אש בינונית 8-10 דקות. 4 מוסיפים רסק עגבניות ומלח, מערבבים ומבשלים עוד 5 דקות. 5 מוסיפים 200 מ"ל מים רותחים ומערבבים. 6 מוסיפים את הכוסברה והסלרי ומבשלים עוד 2 דקות. 7 מוסיפים את המים הרותחים שנשארו (800 מ"ל) ואבקת מרק עוף, מערבבים ומבשלים 5 דקות. 8 מוסיפים את הפסטה בזהירות, כי חשוב שיהיה הרבה רוטב והפסטה מתנפחת. אם משתמשים בפסטה גדולה יותר, כדאי לשים פחות משלושת רבעי שקית. מכסים את הסיר כדי שהנוזלים לא יתאדו, ומבשלים עד שהפסטה מוכנה (לפי הוראות היצרן). 9 מגישים עם שמן זית ולימון ואוכלים מיד (אחרת הפסטה תשתה את כל הנוזלים). לעוד מתכונים משגעים באינסטגרם של סיון ** במקום מים ואבקת מרק עוף אפשר להשתמש בציר עוף. ** אפשר להחליף את הפסטה בפתיתים או בכל פסטה חלולה, אבל עדיף מהפסטות הקטנות כי הגדולות סופגות יותר רוטב.
מקרא:
= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|