1 מחממים בווק גדול את השמן על להבה גבוהה וטגנו בו קלות את הכרשה כ-5 דקות עד הזהבה.
2 מוסיפים את פרחי הברוקולי והקפיצו 2 דקות נוספות.
3 מוסיפים את הטופו ואגוזי הקשיו וערבבו כחצי דקה.
4 מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
5 ממלאים בקערה גדולה מעט מים רותחים ומעט מי ברז, ליצירת מים פושרים, ומשרים דף אורז אחד כ 10 – 20 שניות עד שיתרכך.
6 מוציאים את הדף מהמים, מנערים אותו בעדינות משאריות הנוזל ומניחים על משטח העבודה. שמים דף נוסף בקערה להשריה.
7 מסדרים 1/8 מתערובת הכרשה במרכז החלק התחתון של דף האורז. מקפלים את השוליים פנימה ומגלגלים את הדף ליצירת גליל מהודק (ראו תמונה). ממלאים באותו אופן את שאר דפי האורז במלית.
8 מרפדים את המאדה בעלי החסה ומניחים עליהם את דפי האורז הממולאים, כך שאלא יגעו אחד בשני.
9 בסיר בגודל של המאדה מרתיחים מעט מים על להבה גבוהה ומניחים עליו את המאדה.
10 מכסים את המאדה, מנמיכים ללהבה נמוכה ומאדים כ-30 שניות עד לחימום הדים סם. זהירות! בישול יתר עלול לפגום בתוצר.
להכנת הרוטב
1 מערבבים היטב את רוטב הסויה, חומץ האורז, המירין ושמן הסומסום בתוך קערה.
2 מוסיפים את הצנונית, השום, הבצל ירוק, הכוסברה והפלפל החריף וערבבו היטב.
מגישים את הדים-סם שלמים או חתוכים אלכסונית , יחד עם רוטב סלסה במרכז.