1 שוטפים את החומעה היטב ושמים במסננת.
2 מחממים את שמן הזית בסיר גבוה ומאדים קלות את הבצל.
3 מוסיפים את תפוחי האדמה ומאדים כ-3 דקות. מוסיפים את השום ומאדים כ-1/2 דקה נוספת.
4 מוסיפים את החומעה, מאדים כ-1/2 דקה ומוסיפים מים כדי כיסוי החומעה. מוסיפים את אבקת המרק ומביאים לרתיחה.
5 מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש בינונית כ-20 דקות. כשתפוחי האדמה רכים, מוסיפים את עלי הרוקט. טוחנים, מרתיחים, טועמים ומשפרים תיבול.
6 אם המרק חמוץ מדי, מוסיפים סוכר לפי הטעם.