1 למרק: מאדים בצל קצוץ, שום, צ'ילי וכרשה בשמן זית. מוסיפים את שאר הירקות, ומטגנים 3 דקות. מורידים מהאש ומוסיפים פפריקה, בוחשים היטב ומוסיפים ציר. מביאים לרתיחה, מתבלים במלח ופלפל, לימון וסוכר. מוסיפים פטרוזיליה וכוסברה קצוצה ומבשלים עד לריכוך כל הירקות. מוסיפים ביצים טרופות, מרתיחים שוב ומכבים את האש.
2 להכנת הכופתאות: מערבבים את כל החומרים ומשהים בקירור כ- 1/2 שעה. יוצרים כדורים בגודל זית גדול ומבשלים בסיר עם מים רותחים כ-5 דקות. מסננים ומעבירים למרק.
3 להגשה: יוצקים את המרק לצלחות הגשה ומוסיפים 3-5 כדורים למנה.