1 מעל להבה בינונית- נמוכה, מטגנים בסיר רחב את הגזר, הבצל השום והתימין. לאחר מספר דקות מוסיפים את העגבניות וממשיכים לבשל. 2. כשהעגבניות מתפרקות, מוסיפים את המרטיני והיין הלבן, מערבבים ומבשלים עד שכמות הנוזל מצטמצמת בחצי. 3. מוסיפים את ציר הדגים והזעפרן, מביאים לרתיחה ומבשלים כחמש דקות. 4. מסירים מהאש מצננים מעט וטוחנים, טועמים ומתקנים את התיבול. 5. מאדים את חתיכות הדג בסטימר 6. מתבלים את פילה הלברק במלח ופלפל ומבשלים בסיר אידוי כשהעור כלפי למעלה
צורת ההגשה: מוזגים את המרק לקערה ומוסיפים את חתיכות הדגים. מניחים את הלברק מעל כשהעור כלפי מעלה ומפזרים מלח ים וזעפרן. מקשטים בעלה דפנה ומגישים לצד טוסט מרוח באיולי זעפרן.