1 קולים וקולפים על האש את העגבניות והחציל.
2 מחלקים את החציל לארבעה חלקים ומניחים בצד.
3 קולפים את העגבניות, מרחיקים את הגרעינים וחותכים לפילטים.
4 מכינים ציר ירקות, ונותנים לו להגיע לצמצום.
5 מוסיפים את העגבניות המרוסקות לציר, מצמצמים עוד ומוסיפים תבלינים.
6 מסננים את הירקות.
7 מחלקים את התבשיל ל-4 מנות, ומוסיפים את העגבניות הקלויות והחצילים שתובלו במלח גס ושמן זית. מזלפים מעט שמן זית מעל.
8 מפזרים מעל עלי תרד שטוגנו קלות בשמן לא עמוק.