אם יש מישהו שיכול לקחת כל כך מעט מרכיבים - כולל לחם לא טרי! - ולהפוך אותם למעדן, ברור שהמישהו הזה הוא אהרוני. כאן הוא נשען על המסורת האיטלקית ויוצר מנה שהיא ספק מרק ספק נזיד, שכל המשפחה תזלול בשמחה
ישראל אהרוני
| שיעור פרטי עם אהרוני | פורסם 16/11/09 09:49
1 שמים את השמן, השום והמרווה בסיר ומאדים כשלוש דקות.
2 מוסיפים את הלחם והעגבניות ומבשלים יחד כשתי דקות. מוסיפים מעט מים, מלח ופלפל, מביאים לרתיחה ומבשלים כמה דקות עד שהלחם מתרכך מעט. מוסיפים את עלי הבזיליקום ומערבבים.
3 מעבירים לצלחות הגשה, מפזרים מעל גבינת פרמזן ומגישים.