1 חותכים את הבשר לקוביות 2*2 ואת שרשרת הצלעות לקטעים של צלע.
2. מניחים בסיר את הבשר ומכסים ב-3 ליטר מים קרים וכפית מלח ומביאים לרתיחה.
3. מסירים את הקצף ומבשלים על להבה נמוכה/בינונית שעה וחצי ללא מכסה.
4. במחבת מחממים שמן ומטגנים את הבצל והשום להזהבה קלה, מוסיפים את הקולרבי
והגזר ומטגנים עוד כ– 5 דקות .
5. מוסיפים את הירקות לסיר המרק יחד עם העדשים,ומוסיפים ליטר וחצי מים נוספים ואת שאר התבלינים למרק, מבשלים עוד כשעה וחצי על להבה נמוכה ללא מכסה, משלימים טעם ולסיום מוסיפים את הכוסברה הקצוצה.