1 משרים את העדשים בהרבה מים.
2 מטגנים בשמן זית את הבצל.
3 מוסיפים שום, גזר וסלרי וממשיכים לאדות.
4 מסננים את העדשים, ומוסיפים לסיר אותן, את המים ואת התבלינים. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים את הסיר ומבשלים כשעה.
5 10 דקות לפני תום הבישול מוסיפים את הכוסברה ועלי המנגולד.
6 הגשה: מעבירים מהמרק לקערה, מוסיפים כף מיץ לימון ויוגורט יווני, ומגישים.
** למנה פרווה אפשר לוותר על היוגורט בהגשה.
המתכון באדיבות מעדניית אגתה, ראול ולנברג 24, מגדלי זיו, תל אביב.03-5757901
עוד מהמרקים המצוינים של אגתה:
מתכון למרק עגבניות
מתכון למרק פטריות
בתיאבון!