בסיר גדול מחממים את השמן ומוסיפים את הבצל עד שיזהיב.
מוסיפים את הכרפס ואת העדשים.
מוסיפים 65 כוסות מים רותחים ואבקת המרק (אפשר מרק עוף פרווה), מכסים את הסיר ומבשלים כעשר דקות עד שהכרפס מתרכך.
3. בבלנדר, טוחנים חצי כוס מים רתוחים עם כפית קטנה של אבקת מרק, הפטרוזיליה, הכוסברה והעגבניות.
מוסיפים את הכורכום והג'ינגר ומעבדים עד שמקבלים תערובת אחידה.
4. מוסיפים למרק את תערובת התיבול, החומוס והפסטה ומבשלים עוד 30-35 דקות. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
לפני ההגשה מערבבים כוס מים קרים עם 2 כפות קמח ומוסיפים למרק כדי שיסמיך.
מגישים עם לימון, כדאי לסחוט את המיץ לתוך המרק.