1 את המילוי מכינים יום מראש: ממלאים בסיר 2 ס"מ שמן ומטגנים את הבצל עד שמזהיב. מוסיפים את הבשר ומטגנים/מבשלים תוך כדי ערבוב. 2. מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה, ממתינים כ-10 דקות ומסירים מהאש. 3. לאחר שהבשר הצטנן מעבירים למסננת ומחכים עד שכל הנוזלים מתנקזים. 4. מכניסים את תערובת הבשר למקרר ומוציאים כעבור 10 שעות. 5. מעבירים את התערבות במטחנת בשר ומוסיפים את קמח המצה, פלפל ומלח, מתקנים תיבול. התערובת צריכה להיות רכה אך לא נוזלית במידת הצורך להוסיף עוד מעט קמח מצה. 6. לשים היטב את חומרי הבצק. 7. מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של ½ ס"מ וחותכים לריבועים של 3X3 ס"מ. 8. מניחים כפית מהמילוי ומקפלים למשולש, מהדקים וסוגרים. חוזרים על הפעולה. 9. מבשלים את הכיסונים במים רתוחים עם כפית מלח וכף שמן כ-10 דקות. 10. מוציאים בזהירות עם כף מחוררת.