1 מרתיחים מים בסיר עמוק (עד לגובה 2/3 מהסיר).
2 מוסיפים את הכרעיים, ומביאים לרתיחה (מנקים בעזרת כף את הלכלוך שהעוף מגיר).
3 מוסיפים לסיר את תפוח האדמה, בצל שלם, רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות, שום, חצי חבילת כוסברה קצוצה, כף חוויאג', 2 כפות אבקת מרק, קורט הל, קורט מלח, מערבבים ומביאים לרתיחה.
4 מערבבים בקערה 2 כפות קמח עם מעט מים ומוסיפים למרק להסמכה (לא לסגור את הסיר עם מכסה).
5 מוסיפים לסיר עלי כוסברה שלמים ומבשלים כ-30 דקות על אש בינונית.
6 מומלץ להגיש את המרק עם פיתה תימנית וחילבה בצד.