המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מרתיחים מים בסיר עמוק (עד לגובה 2/3 מהסיר). 2 מוסיפים את הכרעיים, ומביאים לרתיחה (מנקים בעזרת כף את הלכלוך שהעוף מגיר). 3 מוסיפים לסיר את תפוח האדמה, בצל שלם, רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות, שום, חצי חבילת כוסברה קצוצה, כף חוויאג', 2 כפות אבקת מרק, קורט הל, קורט מלח, מערבבים ומביאים לרתיחה. 4 מערבבים בקערה 2 כפות קמח עם מעט מים ומוסיפים למרק להסמכה (לא לסגור את הסיר עם מכסה). 5 מוסיפים לסיר עלי כוסברה שלמים ומבשלים כ-30 דקות על אש בינונית. 6 מומלץ להגיש את המרק עם פיתה תימנית וחילבה בצד.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|