המצרכים (1 מנות):
לטן צויו (ציר על בסיס קומבו, שיטאקי ושבבי בוניטו):
אופן ההכנה:1 חותכים את הטופו לקוביות בגודל של 1*1 ס"מ וסופגים מהן את הנוזלים בעזרת נייר סופג. 2 מקמחים את קוביות הטופו בקורנפלור ומטגנים בשמן עמוק כדקה, עד לקבלת גוון זהוב ומרקם קריספי. 3 מניחים את קוביות הטופו על נייר סופג לקירור. 4 מכינים את הטן צויו: שמים את כל המרכיבים בסיר קטן ומביאים לרתיחה. 5 מעבירים את הטופו המטוגן לקערה קטנה ושופכים עליו את הטן צויו, עד גובה של כשלושה רבעים מהקערה (הטופו אמור לבצבץ מלמעלה ולא להיות מכוסה לחלוטין). 6 מוסיפים את הדייקון, הבצל הירוק ופטריות הנמקו ומגישים. * המתכון באדיבות השף עופר חרמוני ממסעדת אונמי >> מחפשים עוד מתכונים למרקים? הכל פה >> מתכוננים לפורים? הנה כל המתכונים שלנו לאוזני המן |