המצרכים (4 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 חוצים את הכרישה לאורך ושוטפים היטב מחול. 2 קוצצים את הכרישה גס ומטגנים בסיר עם חמאה ושמן זית על להבה בינונית כ-5 דקות, עד שהיא מתרככת. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 3 מוסיפים את תפוחי האדמה, התימין, המלח והמים. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים בסיר מכוסה כ-25 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים. 4 טוחנים את המרק עד שהוא חלק, מתקנים תיבול ואם הוא סמיך מדי מוסיפים עוד מים. 5 מגישים חם מאוד עם זילוף של שמן זית ומעט פלפל שחור. |