מרק שעועית ובשר הכי טעים שישכבר שבועות אנחנו מחכים ליום המתאים להכין את המרק הזה, הדשן והעשיר, עם חוטי הבשר ואלף הטעמים. היום אנחנו מפסיקים לחכות כי פשוט אי אפשר יותר
עינב בובליל
| "לכבוד שבת קודש", הוצאה פרטית, רון יוחננוב תוכן והפקות בע"מ
| פורסם 19/11/23 07:20
צילום: נמרוד סונדרס, "לכבוד שבת קודש", הוצאה פרטית, רון יוחננוב תוכן והפקות בע"מ
|
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1 יוצקים לסיר גדול את השמן ומחממים. מוסיפים את קוביות הבשר וצולים על אש גבוהה כ-4 דקות מכל צד, עד שהן מזהיבות. 2 מוסיפים את הבצל ומטגנים 3-4 דקות עד שהוא מתחיל להזהיב. מוסיפים את השעועית, השום, המנגולד, רסק העגבניות וכל התבלינים ומערבבים. יוצקים את המים, מערבבים ומביאים לרתיחה. מכסים חלקית, מעבירים לאש קטנה ומבשלים כשעה וחצי, עד שהבשר מתרכך לגמרי. 3 מוציאים חתיכות בשר, מניחים על צלחת ומפרקים לחוטים. מחזירים למרק, מערבבים ומביאים לרתיחה חוזרת. טועמים ומתקנים תיבול. מגישים. "לכבוד שבת קודש", הכריכה | צילום: נמרוד סונדרס, "לכבוד שבת קודש", הוצאה פרטית, רון יוחננוב תוכן והפקות בע"מהמתכון מתוך הספר "לכבוד שבת קודש". הוצאה פרטית, רון יוחננוב תוכן והפקות בע"מ. מחיר: 129 שקלים. |