לא אוהב אוהב
תודה שהצבעת!
4 בצלים סגולים בינוניים
1 פורסים דק את הבצלים, חותכים ל"גפרורים" את הכרישות ופורסים את הבצלים הירוקים לרצועות אלכסוניות.
2 מאדים את הבצל והכרישה בסיר גדול עם מעט שמן עד לקבלת צבע זהוב.
3 מוסיפים לסיר את הסוכר והקמח ומערבבים היטב.
4 מוסיפים לסיר את הנוזלים והתבלינים, מערבבים, ומבשלים מכוסה על אש נמוכה במשך שעה.
5 בסיום הבישול טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך. בהגשה מפזרים בכל קערה מעט מהבצל הירוק.
פתח הכל סגור הכל