1 שוטפים את פילה הדג ופורסים לפרוסות הכי דקות שאפשר. 2. מביאים את המרק והג'ינג'ר לרתיחה בווק. אם אוהבים ג'ינג'ר, מוסיפים אותו למרק כשהוא חתוך לרצועות דקות. אם רוצים להוציא אותו מהמרק לפני ההגשה – מכניסים את החתיכה בשלמותה (תוספת הג'ינג'ר חשובה כי היא מוסיפה למרק חריפות מרעננת ומנטרלת כל ריח של דג, אבל מי שלא אוהב לאכול ג'ינג'ר יכול להוציא אותו אחרי הבישול). 3. כשהמרק רותח מנמיכים להבה ומוסיפים את רצועות הדג והבצל הירוק. 4. מבשלים שלוש דקות בלבד, עד שהדג עשוי. מסירים מהאש. 5. שמים אטריות ביצים בקעריות הגשה אישיות ויוצקים מעליהן מהמרק. בוזקים מעל כוסברה ופלפל אדום חריף, מטפטפים שלוש-ארבע טיפות שמן שומשום לכל קערית ומגישים.