המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים שמן זית בסיר גדול ומטגנים בצל ושום עד הזהבה קלה. 2 מוסיפים את הכורכום ומטגנים עוד 20 שניות. 3 מוסיפים את הברוקולי, תפוחי האדמה והמים או הציר, מערבבים ומביאים לרתיחה. 4 מנמיכים את הלהבה לבינונית ומבשלים 15 דקות או עד שכל הירקות רכים. 5 טוחנים את התערובת בבלנדר מוט עד לקבלת מרקם חלק ואחיד. 6 מבשלים עוד 5 דקות על להבה נמוכה. מתבלים ומגישים. לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון * אפשר להגיש את מרק הברוקולי עם כף-שתיים של שמנת מתוקה. |