
מרק ברוקוליאין כמו מרק מהביל בצבע ירוק עמוק בשביל להרגיש טוב עם החורפון הזה שהגיח פתאום לחיים שלנו. מעט מרכיבים, מעט עבודה, צ'יק צ'ק ומוכן - קערת הבריאות שלכם לימים הקרובים![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים שמן זית בסיר גדול ומטגנים בצל ושום עד הזהבה קלה. 2מוסיפים את הכורכום ומטגנים עוד 20 שניות. 3מוסיפים את הברוקולי, תפוחי האדמה והמים או הציר, מערבבים ומביאים לרתיחה. 4מנמיכים את הלהבה לבינונית ומבשלים 15 דקות או עד שכל הירקות רכים. 5טוחנים את התערובת בבלנדר מוט עד לקבלת מרקם חלק ואחיד. 6מבשלים עוד 5 דקות על להבה נמוכה. מתבלים ומגישים. לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון * אפשר להגיש את מרק הברוקולי עם כף-שתיים של שמנת מתוקה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |