1 מערבבים את כל החומרים בסיר ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.
2 מנמיכים את האש ומבשלים 30-40 דקות, עד שכל הירקות רכים.
ככה הוא נראה בתחילת הדרך | צילום:
דנה בר-אל שוורץ, mako אוכל
* הדרך הכי פשוטה (ועצלה) להכין את המרק היא למלא את הסיר בשני ליטר מים, להעמיד על האש, ובזמן שלוקח למים לרתוח לחתוך ולזרוק פנימה את כל הירקות.
* המרק הכי טעים מיום אחרי ההכנה ואילך. אם אתם יכולים להכין, להעביר למקרר ולזלול רק למחרת - הרווחתם.
* הירקות שבמתכון הם בגדר המלצה. הרגישו חופשי לשחק בהם ככל העולה על רוחכם - כל עוד אתם משאירים שני שורשים במרק.