1 מכניסים את האטריות לקערה גדולה ושופכים מים רותחים עד כיסוי. מערבבים וממתינים 5-10 דקות. מוודאים שהאטריות רכות, ואם לא - משאירים אותן עוד 5 דקות בקערה. מסננים את המים. כדי שהאטריות לא יידבקו עד שהמרק מוכן, מזלפים מעל כמה טיפות שמן שומשום או שמן רגיל ומערבבים.
2 קוצצים דק את השום ומגררים את הג'ינג'ר על החלק הדק בפומפייה.
3 מסירים את גרגירי התירס מהקלחים.
4 מחממים שמן בסיר גדול ומטגנים את השום והג'ינג'ר כשתי דקות. מוסיפים קארי ומטגנים עוד 2-3 דקות.
5 מוסיפים גרגירי תירס, 4 כוסות מים ורוטב דגים. את כוס המים הנותרת מערבבים עם הקורנפלור ומוסיפים למרק גם כן. מבשלים 30 דקות.
6 טוחנים את המרק בבלנדר מוט למרקם יחסית אחיד (זה בסדר אם נשארים קצת גרגירי תירס).
7 מוסיפים קרם קוקוס ומבשלים עוד 10 דקות. טועמים ובודקים תיבול. אם התירס מתוק כמו שצריך רוב הסיכויים שרק תצטרכו להוסיף קצת מלח. אם התירס לא מתוק והמרק לא מספיק מתקתק אפשר להוסיף כפית סוכר או 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק ולערבב.
8 מוסיפים את האטריות, מכבים את האש ומגישים עם המון כוסברה ואפשר לשדרג גם עם צ’ילי גרוס
טיפים ושדרוגים:
** במקום תירס מתוק אפשר להשתמש ב-3 כוסות גרגירי תירס מקופסת שימורים או מקפוא.
** אפשר להמיר את קרם הקוקוס בשמנת מתוקה 38% ואפילו שמנת לבישול 15% (אז המרק כמובן יהיה חלבי).
** אם המרק סמיך לכם מדי אפשר להוסיף עוד כוס מים רותחים, ואם מימי מדי אפשר להוסיף עוד כף קורנפלור מעורבבת עם חצי כוס מים.