לערבב היטב את מרכיבי כדורי הבשר ולהכניס למקרר לכחצי שעה למיצוי הטעמים.
במקצץ ירקות/מעבד מזון קוצצים עגבניות, בצל וסלרי.
לשפוך מעט שמן (כ 2 כפות) לתוך סיר, לחמם ולהכניס מעל את הירקות הקצוצים כולל השום. לטגן מספר דקות. להוסיף כורכום ועגבניות מרוסקות. לבשל. להוסיף מים ולהרתיח את המרק. להוסיף
רסק עגבניות.
מערבבים שוב את תערובת כדורי הבשר ומכינים כדורים בגודל הרצוי לכם. לשמור 2 כפות מהתערובת בצד.
במחבת כבדה מחממים שמן ומטגנים את כדורי הבשר מעט מכל צד. להניח בצד. לקרר מעט
ולהכניס למרק הרותח בעדינות בעזרת כף.
להמשיך לבשל על אש בינונית כ 15 דקות ולהנמיך לאש נמוכה.
להוסיף את 2 כפות תערובת הבשר ששמרנו בצד למרק. להרתיח עוד כ 7 דקות ולכבות את האש.