1 מחממים סיר על אש בינונית וממיסים בו את החמאה. מוסיפים את השום ומטגנים אותו כמה דקות, עד שהוא מתרכך, אך לא משנה את צבעו (אחרת הוא הופך מריר). מוסיפים בבת אחת את הקמח וטורפים היטב.
2 מוסיפים חלב לתערובת תוך כדי בחישה, ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל.
3 מעבירים את התערובת דרך מסננת לקערה, ומוסיפים את החלמונים אחד אחד תוך כדי בחישה עד שהם נעלמים.
4 לפני ההגשה מחלקים את המרק לקערות, מפזרים פרמזן ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות לכמה דקות, עד שהגבינה נמסה.