מרק מינסטרונה "כפתור" עם הרבה ירקותמרק טעים, משביע ומזין עם מה שיש לכם במקרר - ירקות, קטניות או מיני דגנים ופסטות![]()
צילום: קרן ביטון כהן, mako אוכל
|
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים את שמן הזית בסיר גדול. מוסיפים את הבצל, הפלפל, הסלרי, הגזר והשום, ומבשלים על אש בינונית תוך ערבוב במשך 20 דקות. 2 מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב. 3 מוסיפים את הקטניות המבושלות, את מרק העוף או המים ואת העגבניות והתבלינים לפי הטעם, ומביאים לרתיחה. 4 מבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה, ולאחר מכן מוסיפים את הקישואים והברוקולי, ומבשלים עוד 20 דקות בכיסוי חלקי. טועמים ומתקנים תיבול. 5 מעבירים לקערות הגשה, מקשטים בפטרוזיליה ושמיר קצוצים, ומעטרים בשמן זית. את המרק המוכן ניתן לשמור במקרר עד ארבעה ימים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|