1 חותכים את הסלרי, העגבנייה והבצלים לקוביות. 2. מכניסים לסיר מרק ומאדים במשך רבע שעה על להבה גדולה תוך ערבוב מתמיד. 3. מוסיפים לתערובת את העדשים, החומוס, התבלינים, העצמות והבשר וממלאים מים - כמעט עד הסוף. 4. מביאים את כל המרכיבים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעתיים נוספות. 5. לבסוף מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה ומבשלים עוד כרבע שעה. 6. מערבבים בכוס נפרדת, קמח עם חצי כוס מים 7. בדקות האחרונות, מוסיפים את הלימון ותערובת הקמח והמים. מערבבים ומגישים חם.