1 מחממים סיר קטן עם שמן זית ומאדים בתוכו את הבצל. לאחר דקה מוסיפים את השום והתימין.
2 לאחר חמש דקות של בישול הבצל מוסיפים את הפטריות ומערבבים היטב. מוסיפים את הקורנפלור ושוב מערבבים היטב, עד אשר מתקבל גוון זהוב בתחתית הסיר. מוסיפים את היין ומרתיחים הכל יחד.
3 מוסיפים את המים ומערבבים היטב, מביאים את הכל לרתיחה ומוסיפים את השמנת המתוקה.
4 מוסיפים את גבעולי הבזיליקום והרוזמרין ומרתיחים שוב את התערובת.
5 אחרי שכל התערובת רתחה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד חמש דקות על אש נמוכה.
6 לקראת סיום, שולפים החוצה את גבעולי הבזיליקום והרוזמרין וטוחנים הכל יחד עד לקבלת מרקם חלק.
7 טועמים ומשלימים תיבול עם מעט מלח, פלפל, ואגוז מוסקט.
8 להגשה: מעטרים עם מעט עלים ירוקים וקצת שמן זית.