המצרכים :אופן ההכנה:1 מסננים את התירס וטוחנים בבלנדר. 2 מרתיחים את הציר בסיר, ולאר שהוא רותח מוסיפים את התירס, הסוכר והמלח. 3 מערבבים את הקורנפלור בכוס מים. 4 שופכים את תערובת הקורנפלור למרק הרותח, תוך ערבוב תמידי. 5 אם המרק אינו סמיך דיו, ניתן להכין בלילה נוספת. 6 טורפים את הביצים בכלי נפרד. 7 מכבים את האש ויוצקים את תערובת הביצים בזרם דק ובתנועות סיבוביות אל תוך המרק. 8 ממתינים כמה שניות ומערבבים את המרק ליצירת נטיפי ביצים. >> הכתבה המלאה התפרסמה במגזין "דרך האוכל". לקבלת גיליון במתנה לחצו כאן |