1 בסיר עם מים מבשלים את השעועית הלבנה כשעה . 2. בסיר גדול מאדים את הבצל עד לקבלת גוון צהוב . 3. מוסיפים את הגזר וממשיכים לאדות מוסיפים את הבשר הפפריקה ורסק העגבניות והשום, ממשיכים לאדות תוך כדי ערבוב מתמיד כ-5 דקות . 4. מוסיפים את כל התבלינים, הכוסברה והאורגנו , מסננים את השעועית הלבנה ומוסיפים אותה לתוך הסיר . 5. מוסיפים את המים מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-45 דקות 6. מדללים את הקמח בכוס עם מים מסמיכים את המרק ומבשלים עוד כ-15 דקות ומגישים.