להכנת הלוביה:
1 מכינים קערה עם מי קרח.
2 מרתיחים 2 ליטר מים ו1 כף מלח גס וחולטים את הלוביה הטרייה במשך 3 דקות, מעבירים למי הקרח ומסננים.
3 חותכים לרצועות של 3 ס"מ.
לסלט:
4 בקערה מפרידים את עשבי התיבול מהגבעולים.
5 פורסים לפרוסות שקופות את הצנונית.
6 חוצים את השומר ופורסים לפרוסות דקיקות.
7 מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים.
לרוטב:
1 בעזרת מוט בלנדר, מעבדים היטב את כל מרכיבי הרוטב. מערבבים את הסלט יחד עם הרוטב כמספר דקות לפני ההגשה.